Aula de la Universitat a l'Abast

AUAtext300

Benvolguts/des,  

Com ja sabeu, les noves restriccions provocades per la pandèmia dicten que els teatres han d'estar tancats almenys durant els pròxims 15 dies, motiu pel qual no podem fer les conferències de l'AUA de manera presencial al Teatre de La Garriga El Patronat.

Atès que tenim el ferm propòsit de no interrompre les conferències i de seguir col·laborant, dins les nostres possibilitats, a difondre el coneixement, transmetrem on-line la resta de conferències previstes per al període de tardor 2020, per tal que les pugueu veure tranquil·lament des de casa vostra. 

Sabem que malgrat que no és el mateix que assistir a una conferència presencial; tindrem si més no la possibilitat que els ponents ens facin arribar les seves experteses. 

Sigui per WhatsApp o per SMS, rebreu setmanalment un enllaç per poder-vos connectar al canal de Youtube (totalment gratuït i només amb accés restringit als inscrits AUA) perquè puguem seguir les conferències en directe amb la màxima tranquil·litat i seguretat envers la Covid-19.

Tot esperant que comprengueu i que accepteu la situació imposada pels moments que vivim, rebeu una molt cordial salutació.

Junta de l'Aula de la Universitat a l'Abast

  AUA de la Garriga

Conferències setmanals de l'AUA

L'Aula de la Universitat a l'Abast ofereix a tothom l'oportunitat d'escoltar les opinions de reconeguts especialistes en diverses matèries. En totes les activitats s'apliquen mesures anticovid-19.

Cursos de l'AUA

Tots els cursos es realitzen a Can Ramos i tenen una durada d'un trimestre amb 10 sessions d’1,5 hores cada una. En totes les activitats s'apliquen mesures anticovid-19.

Junta gestora

Persones que s'encarreguen del contacte, gestió i organització dels cursos, sortides, conferències i conferenciants.

Històric de l'AUA (pròximament)

Resum de totes les conferències, sortides i cursos realitzats durant la història de l'AUA a la Garriga.

  AUA de Caldes de Montbui

Sopars conferència Tast de lletres

Els sopars-conferència, queden ajornats fins al final de la pandèmia. Us mantindrem informats de la data de recomençament.

Junta gestora (pròximament)

Persones que s'encarreguen del contacte, gestió i organització dels cursos, sortides, conferències i conferenciants.

Històric de Tast de lletres (pròximament)

Resum de totes les conferències realitzades durant la història del Tast de lletres a Caldes de Montbui.