Durada dels cursos
15 hores en streaming o en on line

L'Escola d'Estiu començarà en...

Image

Refresca’t amb la FUMH

L’Escola d’Estiu va ser creada el 2004 per docents de la FUMH que apostaven per fer de manera continuada una “formació a formadors” innovadora. Al llarg d’aquests anys hem tingut una mitjana de 150 alumnes per edició, amb una proposta molt diversa de cursos presencials i cursos telemàtics que han comptat sempre amb el reconeixement del Departament d’Educació.

Oferim formació especialitzada que desenvolupa i aprofundeix la formació generalista obtinguda a les diplomatures, llicenciatures i graus. La programació dels cursos està orientada: a mestres d'infantil i primària; professors de secundària i professors de formació professional. Per a tots aquests docents representa una oportunitat de progrés en la seva carrera professional.

Els cursos s’enfoquen des de la seva vessant pràctica i tracten temàtiques imprescindibles en els actuals programes pedagògics, com són les tutories, activitats competencials, logopèdia aplicada, treball per projectes, les TIC, estratègies per reduir l’assetjament i els conflictes d’aula, recursos per acompanyar els adolescents, eines per gestionar les altes capacitats... entre d’altres.

Enguany i seguint amb la normativa de prevenció de la COVID-19 marcada pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, hem adaptat tota l’oferta formativa a la modalitat on line, amb el suport de les noves eines de videoconferència.

Benvinguts i benvingudes a l'Escola d'Estiu de la Fundació Universitària Martí l'Humà!

Dos formats

Formació en streaming (videoconferència)

Formació on line

Destinataris

Docents que estiguin o no adscrits a la borsa de treball del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, interessats a fonamentar i completar la seva formació.

Requisits d’accés

Estar en possessió d’alguna de les titulacions que capaciten per a l’accés a la professió docent.

Metodologia

Metodologies orientades a la participació i la interacció dels assistents, tot combinant l’exposició de continguts teòrics i pràctics.
Exposicions dels ponents, realització d’exercicis, comentari de lectures, debats d’aula, anàlisi de casos, fòrums, comentari d’aspectes de l’actualitat educativa.
El seguiment on line dels cursos es fa mitjançant la plataforma Moodle i les videoconferències dels cursos en streaming es fan amb el programa Zoom, gratuït per als alumnes inscrits a l’Escola d’Estiu de la FUMH.

Professorat

Equip Docent:
Maria del Valle Portero, Jordi de la Torre, Toni Santiago, Helen Rowson, Meritxell Coma, Mònica Cano, Lourdes Òdena, Gemma Vilalta, Rosa Torras, Núria Roca, Marc Troyano, Núria Puig, Laura Niubó, Guillermo Guerrero, Marta Gost, Laura Duran, Darko Brajnovich, Ma. Júlia Girol, Mar Garriga, Pere Muñoz.

Coordinació:
Alba Ballús Galbany, Estela Grandas Sagarra

Preus i descomptes:

S’aplicarà la següent tarifa de preus d’acord amb el nombre dels cursos als quals s’hagi inscrit l’alumne/a, i en el moment en què l’alumne/a faci el pagament en una sola operació d’inscripció per als diferents cursos:

Nombre de cursos inscrits per alumne Període de matriculació

 

Fins al 10 de juny A partir de l’11 de juny

1 curs de 15 hores

50 € 60 €
2 cursos de 15 hores, o curs de 30 hores 70 € 80 €

3 cursos de 15 hores,o 1 curs de 30 hores + 1 curs de 15 hores

90 € 100 €
1 curs de 30 hores + 2 cursos de 15 hores 110 € 120 €

Exceptuant els dos cursos: Voice Craft i  Com millorar la Programació didàctica d’aula a ESO, Batxillerat i Cicles formatius.

Els docents de l’Institut El Til·ler i els pares o mares d’alumnes d’aquest institut que siguin docents tindran, d’acord amb el conveni de col·laboració amb el centre, un descompte aproximat del 10%.

Període de matriculació

Primer període: del 21 de maig al 10 de juny de 2020
Segon període: de l’11 al 30 de juny de 2020.
Un cop finalitzat el període de matriculació, per a qualsevol consulta us podeu adreçar a , o bé al telèfon 93 860 50 60.
Per formalitzar la matrícula cal inscriure’s a través de la pàgina web de la FUMH.

Accés a la plataforma on line

En el cas dels cursos telemàtics, en què es necessiti accedir al contingut en línia, l'alumne rebrà per correu electrònic l'adreça, el nom d'usuari i la contrasenya per a poder entrar a la plataforma Moodle del curs.

Forma de pagament

Per a finalitzar la formalització de la matrícula, disposar de reserva de plaça i obtenir el rebut corresponent, caldrà  complimentar el formulari d’inscripció on line i procedir al pagament del curs/os amb targeta de crèdit.

Admissió

Nombre de places: el màxim indicat en cada curs.
La FUMH informarà de la situació de cada sol·licitud mitjançant l’enviament d’un correu electrònic, al qual se li adjuntarà una petita guia d’usuari de la plataforma Moodle i les instruccions dels programa Zoom (videoconferències).

Observacions

  • En el cas d’aquells cursos que no arribin al nombre mínim d’alumnes establert pel Departament d’Educació, la FUMH es reserva el dret a anul·lar l’edició. S’informarà a les persones inscrites i es retornarà íntegrament l’import abonat, en cas d’anul·lació.
  • Un cop iniciada l’Escola d’Estiu el dia 1 de juliol (inclòs) i acceptada l’admissió per escrit a l’alumne, no es retornarà l’import de la inscripció

Certificats

  • Cursos acreditats pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.
  • Per obtenir el certificat és imprescindible assistir com a mínim al 80% de les hores lectives (presència activa a un mínim del 80% del total d’hores de sessions de videoconferència, en el cas dels cursos en streaming) i assolir l'avaluació positiva de totes les tasques encomanades en relació qualitativa amb l'aprofitament.
  • Elaboració del 100% de les activitats proposades
  • Participació en, com a mínim, el 80% dels fòrums establerts (en el cas dels cursos on line)
  • Un cop finalitzat el curs i obtinguda la qualificació d’Apte, en un termini de quinze dies l’alumne podrà descarregar-se el corresponent certificat tot accedint a l’enllaç http://xtec.gencat.cat/ca/formacio/la-meva-formacio/els-meus-certificats/.
  • Tots aquells que no siguin usuaris Xtec o no siguin docents podran sol·licitar un certificat expedit per la FUMH.

 

Ets docent i vols rebre informació?

Inscriu-te  al nostre llistat d'enviaments per a rebre informació dels nostres cursos, conferències i activitats dirigides al vostre col·lectiu. 

Algunes dades interessants

L'Escola d'Estiu de la FUMH en xifres

0
anys
0
cursos
0
alumnes