Introducció a l’ús de les tauletes digitals a l’aula

Introducció a l’ús de les tauletes digitals a l’aula

No hi ha cap dubte que les tecnologies de l’aprenentatge col·laboratiu (TAC) ha suposat un repte i han ofert millores susceptibles en tot l’ensenyament.

En aquest nou segle XXI, van apareixent noves eines tecnològiques i els docents ens hem de formar permanent per a poder aplicar-les en el nostre dia a dia. A les escoles on s’ha introduït les tauletes digitals, s’ha demostrat que ajuden a l’alumnat a potenciar la seva autonomia i l’assimilació de contingut, essent una de les eines interactives amb més projecció de futur. 

Aquest l’objectiu del curs que presentem: Poder apropar les noves tecnologies i l’ús pràctic d’aquests dispositius digitals a la nostra tasca

Objectius:

  • Millorar qualitativament l’ús de les TIC a les aules.
  • Augmentar la qualitat  de l’aprenentatge col·laboratiu.
  • Integrar l’ús de les tauletes digitals al desenvolupament d’activitats didàctiques.
Data d'inici Lloc Import Places Inscripció
11-05-2020 On_line 95 € 40
01-06-2020 On_line 95 € 40
Exhaurit.
Contacteu amb la FUMH

Contingut

Mòdul 1

Tecnologia de les tauletes tàctils

En aquest primer mòdul reflexionarem sobre l’ús de les tauletes a les aules analitzant els seus punts fort i dèbils. En una activitat que es portarà a terme en el fòrum de l’aula virtual d’aprenentatge. S’analitzaran els diversos sistemes operatius (Ios, Android, Windows, Firefox OS i BlackBerry) així com les tauletes que hi ha actualment al mercat (mides de pantalla, prestacions...) i que poden servir per a les nostres aules d’infantil i primària.

Mòdul 2

Apps educatives

Mostrarem un recull d’eines educatives creades per a treballar en aquests nous entorns. Veurem les diverses “apps” i com les podem aplicar segons les seves funcions: “apps” per aprendre idiomes, per generar esquemes, per potenciar el càlcul mental, l’escriptura...

Mòdul 3

“toolbox” exemple educatiu.

Aquest és un mòdul teòric per a poder veure i parlar de com va sorgir aquesta iniciativa. Entrarem al web de “Toolbox” i navegarem per les experiències educatives que s’hi han anat forjant. Treballarem en un fòrum on cada participant haurà d’intervenir dues vegades com a mínim donant la seva opinió sobre una de les experiències educatives trobades.

Docents

Núria Roca

Professora noves tecnologies