Masterclass programada pel 15 de juny

Webinar gratuït a través de Zoom
Dimarts a les 19 hores

TDAH al llarg de la vida: què podem fer per millorar el futur

El TDAH és un dels trastorns del neurodesenvolupament més freqüents a la infantesa i persisteix a l'edat adulta en més del 50% dels casos. En aquesta ponència revisarem l'estat del coneixement sobre l'origen del TDAH, les seves presentacions clíniques i l'impacte que pot tenir en les persones amb TDAH. Així mateix es tractarà l'evolució del TDAH al llarg de la vida, la seva avaluació clínica i com podem fer prevenció secundària per reduir el risc d'altres trastorns associats i complicacions típiques del TDAH. Finalment es parlarà dels abordatges terapèutics basats en l'evidència científica. 

Image

J. Antoni Ramos-Quiroga, MD, PhD

Cap del Servei de Psiquiatria de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. President de la Comissió d'Innovació del mateix hospital. Professor agregat de la UAB. Coordinador de l'assignatura de psiquiatria de la UAB. Investigador Principal del CIBERSAM. 

Inscriviu-vos Postgrau en Neuroeducació

La manca de diagnosi i de tractament adequat dels principals trastorns del neurodesenvolupament són causes directes del baix rendiment i del fracàs escolar, directament relacionats amb l’abandonament escolar.