Estill Voice Training (Estill Voice Craft) Nivell 1 Oficial

Estill Voice Training (Estill Voice Craft) Nivell 1 Oficial

600 euros per qui realitzi els dos cursos a la FUMH (cal pagar abans de l’inici del Nivell I)
Classes a les instal·lacions de la FUMH a la Garriga.
Aquests cursos estan oberts a qualsevol artista o persona que utilitzi la veu professionalment, metges i logopedes, i qualsevol  altre que vulgui conèixer més sobre la seva veu i gaudir-la.

Millor control de la qualitat vocal en aplicar les Figures Obligatories d’Estill Voice TrainingAmpliació de la gamma de timbres vocals en l’ús de la veu cantada i parlada. Capacitat d’utilitzar la veu sense forçar el tracte vocal. Control de l’ansietat davant l’ús professional de la veu. Intercanvi d’informació amb persones amb diferent perfil professional estiguin interessats en el treball vocal. Distinció de les qualitats vocals que s’utilitzen en cada gènere musical.600 euros per qui realitzi els dos cursos a la FUMH (cal pagar abans de l’inici del Nivell I) Classes a les instal·lacions de la FUMH a la Garriga. Aquests cursos estan oberts a qualsevol artista o persona que utilitzi la veu professionalment, metges i logopedes, i qualsevol  altre que vulgui conèixer més sobre la seva veu i gaudir-la. Cursos acreditats pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya (als alumnes que realitzin els dos Nivells a la FUMH).

Un cop realitzada la inscripció en aquesta web caldrà registrar-se a https://www.estillvoice.com/find-a-course/?id=204 (Nivell 1) i demanar el llibre com a mínim 3 setmanes abans de l’inici del curs. Un cop passat aquest període només es podrà demanar el llibre en format PDF a través del corresponent enllaç

Propietats de l'activitat

Data d'inici 08-07-2019
Data finalització 11-07-2019
Inici inscripcions 08-03-2019
Places 20
Tancament inscripcions 05-07-2019 9:00 am
Import 370 €
Horari de 9 a 15 h.
Nombre d'hores 30 h (24 presencials + 6 no presencials)
Acreditacions Acreditat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya (als alumnes que realitzin els dos Nivells a la FUMH)
Docent Hellen Rowson
Lloc Can Ramos
Categories Escola d'Estiu, Educació,Educació de la veu, Semipresencial, Formació del professorat
Documentació/Temari 2019EEp-VoiceCraftN-I.doc

Mapa de localització

Docents

Helen Rowson

MSc Voc Path, CCI Estill Voice International

Exhaurit.
Contacteu amb la FUMH