Cursos envers la seva ubicació: Reial Cercle Artístic de Barcelona- Veure el mapa- Aconseguir les adreces

06
Mar
2019

Viena. De les darreries del Barroc a la Sezession

06-03-2019 - 05-06-2019
215 €
Viena.  De les darreries del Barroc a la Sezession

Considerat com una de les ciutats més boniques d’Europa, un Viena que conviuen en plena harmonia amb els Testimonis del llarg domini de l’Imperi Habsburg, juntament amb l’avantguarda artística de les finals del Vuit-cents i les primeres dècades del segle XX.

Viatge a Viena

A manera de colofó, hi ha la possibilitat de participar en un viatge organitzat pel meu juny, coincidint amb la representació de les donacions de Don Pasquale i Manon de Massenet. Els programes de registre es fan mitjançant professors responsables del curs.

Fora termini.
Contacteu amb la FUMH

01
Jul
2019

Òpera amb valors

01-07-2019 - 05-07-2019
95 €
Òpera amb valors

L’Òpera és un dels gèneres musicals més complets: Música, narrativa, escenografia, vestuari, caracterització, il·luminació i fins i tot noves tecnologies, són eines que les podem utilitzar per educar en valors cívics i socials. En aquest curs, a través de l’Òpera treballarem totes les possibilitats que ens ofereixen els diferents elements musicals i escènics.

 OBJECTIUS DE L’ACTIVITAT

Oferir al professorat moltes eines de treball a l’aula i obrir la ment a noves propostes didàctiques i projectes socials.

Utilitzar l’òpera com una eina de comunicació i per treballar aspectes com qüestions de gènere, implicació de l’alumnat, estudiar història, matemàtiques i altres matèries relacionades amb la programació de l’aula.

08
Jul
2019

Mindfulness a l'àmbit de la docència, fent camí a la felicitat (Barcelona)

08-07-2019 - 12-07-2019
185 €
Mindfulness a l'àmbit de la docència, fent camí a la felicitat (Barcelona)

Aquesta formació ofereix recursos i eines per generar canvis en la manera de viure les dificultats del dia a dia practicant una atenció conscient a les nostres pròpies sensacions, emocions i pensaments. Per millorar l’actitud a l’hora de donar respostes als conflictes que es presenten diàriament, dins i fora de les aules.

Aquest programa està avalat científicament i reconegut a escala mundial per a la reducció de l’estrès, l’ansietat, la depressió i el malestar general. És una formació psico-educativa que té com a finalitat la reducció i prevenció de l'estrès i les seves conseqüències pel que fa a salut i benestar general.

Realitzarem un viatge cap a l’interior per descobrir noves maneres de gestionar l’estrès, l’ansietat i el malestar general i permetre així treballar des de la calma, la serenitat i la tolerància.