Innovacions tecnològiques a la formació de la FUMH

TecnologiaAmb la implantació d'una novadora plataforma d'e-learning, donem el tret de sortida a la nova campanya de formació per a empreses.

El catàleg de formació està programat amb més de 200 cursos, dissenyats pel desenvolupament professional de l'empresa i dels seus empleats.

Els avantatges de la tele formació, ens permeten impartir els cursos amb total flexibilitat. Amb l'assignació a cada alumne d'un número usuari i contrasenya, facilitarem l'alta al curs, per poder accedir des de qualsevol lloc i hora del dia.

Botó d'accés als alumnes delsentrada dels alumnes alsidentificació alscursos d'empresa on line

Aprofita la formació bonificada

Fins al 31 de desembre podràs realitzar els cursos que la teva empresa i els teus empleats necessiten, amb càrrec al crèdit de formació que gestiona la "Fundación Tripartida para la Formación en el Empleo" . Perquè és el teu dret, gaudeix de la formació bonificada.

Formació Personalitzada

Guanyador 1

Des de l'inici del curs i durant tot el període d’impartició d'aquest, l’evolució de l’alumne.

En el fòrum es podran trobar actius als alumnes que estiguin realitzant el curs en el mateix moment, amb els quals es podrà compartir experiències sobre el desenvolupament de la formació. serà seguida exhaustivament pel tutor que se li hagi assignat.

Un correu electrònic intern permetrà estar en comunicació permanent amb professorat i tutors, que estaran a disposició per a qualsevol dubte que pogués sorgir durant la formació.

En mercats competitius, només els més preparats aconsegueixen l'èxit

Avui més que mai, la formació és l'eina per donar-li la volta a la situació actual. Perquè la formació no només millora i amplia les competències i coneixements professionals, sinó que, a més, contribueix al desenvolupament de les empreses i a la creació d'ocupació.

No podem perdre cap més dia sense fer res pel teu futur i el de la teva empresa.

El primer pas cap a l'èxit és el creixement personal i professional des del coneixement...i aquest comença amb la formació.mansEnlaire