Image
Image

La FUMH us dóna la benvinguda a la 16a Escola d’Estiu i vol agrair-vos que confieu en nosaltres per compartir experiències, il·lusió i coneixements al llarg d’aquesta primera quinzena de juliol.

Enguany hem batejat l’escola d’Estiu de docents amb el nom de Saligarda, per deixar palès que la formació continuada i l’actualització professional poden fer-se d’una manera refrescant, com el vent Saligarda que refresca els estius de la Garriga. Hem donat un fort impuls a la nostra oferta, programant 30 cursos presencials a 5 espais diferents, distribuïts entre La Garriga, Les Franqueses del Vallès i Barcelona, per tal d’acostar-vos la formació i que pugueu escollir la millor proposta i la que està més a prop. Oferim en paral·lel 14 cursos telemàtics, tots ells programats per al mes de juliol.

Després de 15 anys estem molt satisfets de poder fer un programa tant extens com actual, pensat per a que els nostres alumnes (ja en són més de 2000) trobin un entorn de formació i d’intercanvi, en el qual estudiaran, treballaran, es capacitaran i reflexionaran envers els reptes d’ensenyament presents i futurs que han d’afrontar a les seves aules.

Desitjo que les nostres propostes formatives us siguin de gran ajuda i que entre tots, docents i alumnes, puguem ampliar els nostres recursos pedagògics i enriquir el sistema educatiu del nostre país.

Així doncs... a gaudir tots amb l’Escola d’Estiu Saligarda!

Image

Jordi Salayet Garcia

Director