Musicoteràpia per a docents (1) - Nivell 1

Musicoteràpia per a docents (1) - Nivell 1

Ajornat el curs d'octubre.

La Musicoteràpia ens apropa a una visió holística de l’escola i de les persones que hi fan vida. Parlarem i experimentarem a través de la música, el moviment, la creativitat i la relació entre música, educació i procés terapèutic. Portarem a terme dinàmiques vivencials amb el suport teòric d’alguns materials. Durant una setmana, serem protagonistes d’un petit procés musicoterapèutic, a través del qual prendrem consciència de la importància de la salut emocional dels docents i de les possibilitats educatives i de creixement personal que ens ofereix la Musicoteràpia. La superació d’aquest curs donarà dret a matricular-se al Nivell 2 de“Musicoteràpia per a docents”.

Activitat reconeguda en resolució de data 16/09/2020 pel Departament d'Educació en virtut de l'Ordre ENS/248/2012 (DOGC 6205 de 3 de setembre de 2012).

Temari: 2020STR-MusicoterapiaDocentsNivell1.pdf

Data d'inici Lloc Import Places Inscripció
12-02-2021 Cursos en Streaming 65 € 15

Docents

Toni Santiago Manrique

Mestre de música i musicoterapeuta.

Titulat en Educació Musical, Musicoteràpia i graduat en Orff-Schulwerk per la SFIOC de San Francisco (Califòrnia). Va estudiar guitarra, cant i direcció coral. Actualment, és mestre de música a l'escola Pereanton de Granollers on co-coordina el projecte "Música per a créixer".