fbpx
  • +34 938 605 060
  • Dl a dv de 9 a 13 h - dl a dj de 16 a 19 h
caenfrites

Acompanyament emocional i educatiu dins l’aula

Acompanyament emocional i educatiu dins l’aula
Àmbit: Educació especial
Nivells:  Infantil, Primària i Secundària
Durada: 60 hores
Format:  Telemàtic
Horari:  A conveniència
Inici:  Una edició cada mes
Per a informació detallada

En aquests moments tan difícils i complexos per a la societat, els nens i nenes són la generació més sensible i vulnerable a patir les conseqüències i dificultats en moments de pandèmia.

Actualment, emergeix la necessitat a l'escola d'oferir presència, seguretat i tenir la capacitat per acollir i sostenir als alumnes, fent un acompanyament emocionalment amb qualitat i consciència.

Fer un acompanyament emocional significa que l'adult ha de respectar i acollir a l'infant i adolescent des d'on està, amb el que li està passant i està sentint, respectant el seu ritme i el seu procés. Identificar, expressar, gestionar i buscar eines i recursos per transitar aquella emoció i resoldre el que li està passant.

En aquesta formació presentem què són les emocions, quines són les quatre emocions bàsiques, la diferència entre emoció, sentiment i sensació, funcionament de les emocions, per a què serveixen les emocions, el cicle de necessitats, com acompanyar cada emoció amb els infants a l’aula, i tècniques i recursos per a treballar i gestionar les emocions dins l’aula.

Propietats de l'activitat

Data d'inici 01-10-2021
Tancament inscripcions 08-10-2021 12:00 pm
Import 100 €
Horari lliure
Nombre d'hores 60 hores
Dates Inici l'1 de cada mes
Destinataris Tots els nivells educatius: Infantil, Primària i Secundària
Acreditacions Curs acreditat pel departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya
Docent Laura Duran.
Lloc On_line

Docents

Laura Duran Jiménez

Mestra d'Educació infantil primària i pedagogia Terapèutica.

Terapeuta Gestalt especialitzada en nens, adolescents i acompanyament familiar. Pedagogia sistèmica. Màster en atenció primerenca. Màster especialitat en Altes Capacitats. Col·laboradora de l'associació Atlàntida (Altes capacitats). Col·laboradora en el programa L'AKadèmia, acompanyament emocional creixement personal per adolescents. Formada amb l'equip Umayquipa en Tècniques Gestàltiques aplicades en la infància i adolescència. Formada amb PlayTerapy per equip Violenta Oaklander. Formadora de mestres