fbpx
  • +34 938 605 060
  • Dl a dv de 9 a 13 h - dl a dj de 16 a 19 h
caenfrites

Google Classroom

Google Classroom
Àmbit: Tecnològic
Nivells:  Infantil, Primària i Secundària
Durada: 20 hores
Format:  Telemàtic
Horari:  A conveniència
Inici:  Una edició cada mes
Per a Informació detallada 

Tenir una eina externa que permeti als estudiants la comunicació les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any, esdevé una bona praxi donat l’era de la informació.  Google Classroom facilita l’intercanvi d’informació entre docent i alumnat, aportant eines, suports digitals, apps, etc. que afavoreixen les dinàmiques diàries de les classes.

Permet l’estructuració, en format de temes, setmanes, continguts claus, tasques de forma eficient d’afavorir l’assimilació dels continguts per part de l’alumnat. Afavoreix tasques com els debats, l’entrega i correcció de tasques, avaluació de les mateixes i finalment el feedback del professor vers cada alumne present al seu grup.

El seguiment de l’assistència de l’alumnat es realitza de manera fàcil i eficient, permetent la notificació a les famílies en temps real de les tasques realitzades pels seus fills.

Propietats de l'activitat

Data d'inici 01-10-2021
Tancament inscripcions 08-10-2021
Import 40 €
Lloc On_line

Docents

Guillermo Guerrero Hernàndez

Enginyeria Superior en Informàtica per la UAB.

Professor de Cicles Formatius per la Generalitat de Catalunya: actualment a l'Institut Nicolau Copèrnic de Terrassa. Formador Telemàtic ASPEC-SPS: formador de professorat (Moodle) amb certificació del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.