fbpx
  • +34 938 605 060
  • Dl a dv de 9 a 13 h - dl a dj de 16 a 19 h
caenfrites

Curs Avançat de Mindfulness i Gestió emocional

Curs Avançat de Mindfulness i Gestió emocional
Àmbit: Desenvolupament personal
Nivells:  Tothom
Durada: 20 hores
Format:  Telemàtic
Horari:  A conveniència
Inici:  Una edició cada mes
Per a Informació detallada 

Aquesta formació ofereix recursos i eines per generar canvis en la manera de viure les dificultats del dia a dia, practicant una atenció conscient a les nostres pròpies sensacions, emocions i pensaments.

Realitzarem un viatge cap a l’interior, cap a la recerca del coneixement d’un mateix per tenir més consciència de les pròpies emocions, i abordar amb èxit qualsevol situació complexa que ens trobem en el dia a dia. Així podem donar una resposta des de la calma, la serenor i la tolerància

Donant impuls a la motivació i al compromís de tot allò que realment és important per nosaltres. Per aconseguir més claredat mental, creativitat, intuïció i acceptació de les coses que no estan a les nostres mans poder canviar, i més apertura i flexibilitat per poder veure les que si podem canviar.

Un curs per a desenvolupar equilibri emocional des dels propis recursos, capacitats i fortaleses de cada persona.

Propietats de l'activitat

Data d'inici 01-10-2021
Tancament inscripcions 08-10-2021
Import 70 €
Lloc On_line

Docents

Rosa Torras

Terapeuta naturista i Homeòpata per HEILPRAKTIKER Institut.

Enginyeria Química per la UPC Terapeuta naturista i Homeòpata per HEILPRAKTIKER Institut. Formadora com a Coach personal, Intel·ligència emocional i Equinoterapia. Instructora de Mindfulness acreditada en : MBSR Programa avalat i reconegut científicament de Mindfulness per a la reducció de l’estrès MBPM Mindfulness per a la salut, dolor i compassió. MBAR Mindfulness per l’acompanyament de les addiccions.