Espai de reflexió

Espai lliuregratuïtd'opinióparticipatiud'orientaciód'aprenentatgeper a tothom

Espai de reflexió

Educar en el S. XXI: pautes per a pares i docents

Hem creat un nou espai de reflexió en streaming conduït per la formadora, psicopedagoga i logopeda Lidia Arroyo, on els docents hi puguin abocar totes les seves opinions, dubtes, neguits… i hi puguin compartir experiències. Volem crear un fòrum viu i enriquidor on tothom qui vulgui pugui aportar el seu granet de sorra. Més que mai, ara cal una posada en comú per impulsar els projectes educatius i la seva adaptació a les noves circumstàncies.

L’educació actual planteja reptes de criança inexistents fins ara, deguts a canvis socials i estructurals. La Lídia Arroyo abordarà els canvis que s'han de produir en l'educació perquè els nens disposin dels recursos necessaris per a assolir la felicitat i l'èxit personal.

Els nous temps, caracteritzats per famílies més reduïdes i una gran presència de dispositius tecnològics a edats primerenques, es tradueixen en menor i pitjor temps de qualitat amb les famílies i requereixen per tant una reorientació de l'educació escolar i familiar.

En aquest espai de reflexió tractarem temes diversos com ara: L’escola en l’era COVID, Ús de pantalles, Síndrome del professor cremat, Gestió de les dificultats d’aprenentatge del nen/a a casa, Què podem esperar de cada etapa del desenvolupament maduratiu de l’infant, Límits en la primera infància (dedicat als mestres de P3), etc.

Pròxima edició 2021