fbpx
  • +34 938 605 060
  • Dl a dv de 9 a 13 h - dl a dj de 16 a 19 h
caenfrites

Classe magistral 30 de novembre

Webinar gratuït a través de Zoom
Dimarts 30 de novembre a les 19 hores

POSTGRAU EN IMPLEMENTACIÓ DEL MINDFULNESS EN ENTORNS EDUCATIUS

Mindfulness per al benestar del docent

La societat global es presenta com un entorn complex, exigent i canviant. En el món educatiu es registra un alt nivell d’estrès. Els docents se senten sotmesos a situacions de tensió, accentuades actualment per les circumstàncies especials que estem vivint. Infants i joves mostren un increment de falta d’atenció, inseguretat i poc interès.

Parlarem del Mindfulness com una eina completa que proporciona recursos per a fer front a aquestes dificultats, des d’una altra mirada. La seva pràctica regular aporta beneficis cognitius, físics i emocionals. També millora la qualitat en les relacions entre docents i amb els infants i les famílies i ajuda a prendre decisions des de la calma i la serenitat.

Introduir el Mindfulness a les aules i en l’entorn educatiu és, des de la nostra mirada, un repte tant innovador com imprescindible.

Image

Rosa Torras

Enginyera Química. Coach. Instructora Acreditada del programa MBSR Mindfulness per a reducció de l’estrès, TDI of Center for Mindfulness

Image

Montse Segarra

Mestra i logopeda. Instructora certificada en el programa A Still Quiet Place, programa de Mindfulness per a infants i adolescents.

Inscriviu-vos al Postgrau en Implementació del Mindfulness en entorns educatius

Postgrau dissenyat específicament per a implementar l’atenció plena en els entorns educatius.
Un programa per integrar una forma més oberta i conscient de ser i fer a l’escola.
Unes eines per recuperar el respecte i la comunicació en la comunitat educativa.
Un recorregut conscient i progressiu per integrar la mirada del Mindfulness des de la vivència del docent fins a tot el centre.