fbpx
  • +34 938 605 060
  • Dl a dv de 9 a 13 h - dl a dj de 16 a 19 h
caenfrites

Classe magistral 10 de gener

Webinar gratuït a través de Zoom
Dilluns a les 19.30 hores

Deberes y exámenes: una mirada desde la Neuroeducación

Masterclass 10 de gener

Descobreix com la Neuroeducació pot ajudar-te a canviar la perspectiva tradicional sobre els deures i els exàmens per convertir-los en una poderosa eina generadora d'aprenentatge i aconseguir amb això portar-te a tu i als teus estudiants a un nivell següent del procés d'ensenyament i aprenentatge. Dóna un pas més a la teva figura com a docent amb totes les claus que revelarem. A més, t'explicarem quines altres coses pots descobrir, fàcilment, des de casa, amb la nostra formació en línia a Neuroeducació per promocionar a la teva carrera com a docent... O prefereixes quedar-te enrere? Inscriu-te!

(Masterclass realitzada en castellà)

Image

Juan José Millán Estañ

Deures i exàmens: una mirada des de la Neuroeducació Mestre, Psicopedagog i Neuropsicòleg Infantil amb 20 anys d'experiència duta a terme a aules escolars, departaments d'orientació i des de l'avaluació i la intervenció psicopedagògica.

Inscriviu-vos Postgrau en Neuroeducació

Si vols aprofundir en aquests i altres aspectes imprescindibles en la teva formació docent tractats des de la perspectiva de la Neuroeducació, no et pots perdre el Postgrau que iniciarem el pròxim mes de gener’ 2022:
El nostre Postgrau en Neuroeducació és la resposta més completa a les teves necessitats d’aula.