fbpx
  • +34 938 605 060
  • Dl a dv de 9 a 13 h - dl a dj de 16 a 19 h
caenfrites

Classe magistral el 17 de febrer.

Webinar gratuït a través de Zoom
Masterclass el 17 de febrer a les 18.30 h..

Curs 2021-2022

EDUCACIÓ, SALUT MENTAL I ADOLESCÈNCIES AVUI

Acompanyar felicitats i malestars adolescents entre pandèmies adultes

Una proposta de reflexió compartida sobre com eduquem en els espais terapèutics i com som terapèutics a l’escola. Els acords per a l’acompanyament socioeducatiu entre els recursos, l’escola i els grups familiars.

Inscriviu-vos a la formació continuada per a docents

És essencial que els docents estigueu sempre formats: us plantegem la varietat de cursos de la nostra formació permanent del professorat, innovadora, diversa i especialitzada, que compta com sempre amb el reconeixement del Departament d’Educació.

Jaume Funes Artiaga

Calatayud 1947. Psicòleg, educador, periodista. S’ha especialitzat prioritàriament en el món dels adolescents i joves i les seves dificultats socials i educatives. Ha treballat per a diferents administracions, a l'escola, en la renovació pedagògica, en l’atenció a les persones amb problemes derivats dels usos de drogues, la marginació i els conflictes, la incorporació social, la definició de polítiques d’infància i de joventut, la docència universitària. El seu darrer llibre per a adolescents ha estat "Álex no entiende el mundo" (2014), per pares, mares i professionals  “Estima’m quan menys ho mereixi... perquè és quan més ho necessito” (2018) i “Estima’m... però vull saber-ne més” (2020). Pensant en els professionals de l’escola va publicar (2019) “Fer de mestre quan ningú no sap per a què serveix”.

Acaba de publicar la novel·la juvenil “Encara he de viure” sobre les adolescències amb vides pròpies entre l’ESO i el Batxillerat.