fbpx
  • +34 938 605 060
  • Dl a dv de 9 a 13 h - dl a dj de 16 a 19 h
caenfrites

Normativa Postgrau en Neuroeducació

Admissió:

La secretaria de la FUMH informarà de la situació de cada inscripció mitjançant l'enviament a través del correu electrònic d'un comprovant de la inscripció o de la seva acceptació.

Lliurament de Documentació:

No cal presentar físicament cap document ni títol per inscriure's al Postgrau en Neuroeducació; només amb les dades facilitades en el moment de registrar-se és suficient.

Observacions i Normativa:

Quan el nombre d'estudiants no arribi al mínim, la Fundació Universitària Martí l'Humà es reserva el dret d'anul·lar-ne l'edició. S'informarà els alumnes inscrits i es tornarà íntegrament l'import abonat.
En cas que no es dugui a terme el pagament o no es respectin els terminis, es considerarà que la inscripció no està finalitzada i no es generarà cap dret de reserva de plaça a la persona que ha iniciat i no ha completat el tràmit d'inscripció.
Un cop acceptada l'admissió per correu electrònic a l'alumne i iniciat el curs, no es tornarà l'import de la inscripció.

Accés a la plataforma en línia:

Els dies previs a la data d'inici del mòdul corresponent, l'alumne/a rebrà per correu electrònic l'adreça web, la clau i la contrasenya per poder accedir al Moodle.