fbpx
 • +34 938 605 060
 • Dl a dv de 9 a 13 h - dl a dj de 16 a 19 h
caenfrites

Modalitat:

Online i classes en streaming

Horari:

Dilluns i dimecres de 18.30 a 20.30 hores

Titulació:

Títol propi de Postgrau en Neuroeducació

Durada:

800 hores

QUÈ T'APORTEM?

El nostre valor afegit:

Aquest Postgrau et dona les eines necessàries per garantir el ple desenvolupament cognitiu i emocional dels teus alumnes, perquè:

 • Contempla les darreres actualitzacions en detecció i abordatge de les principals Dificultats d’Aprenentatge i Trastorns del Neurodesenvolupament. Des de la Neurociència disposem d’evidències científiques que la detecció i l’abordatge precoç suposen una oportunitat clau per garantir l’accés al currículum de tots els infants i al seu benestar emocional.

 • Et proporciona les eines per prevenir, detectar i erradicar conductes d’Assetjament Escolar i et proposa la Mediació Escolar com a eina de resolució pacífica de conflictes.

 • Fa un recorregut per l’evolució i el concepte de Pedagogies alternatives, exposant models d’escola on el joc, la motivació, l'observació, la cura de les emocions, el respecte i la responsabilitat són els fonaments d’una educació centrada en cada infant.

 • Aquest Postgrau treballa l'aplicació de les TIC en la Neuroeducació, traient profit de les noves tecnologies en el procés d’ensenyament-aprenentatge.

L’educació del segle XXI ha de ser una de les claus per comprendre la realitat complexa que vivim i alhora ha de facilitar a l'alumne l’adquisició de competències necessàries per treballar la diversitat.

Si vols més informació: deixa les teves dades i et responem tot seguit o truca'ns al telèfon: +34 663 754 103.

Classes on line

Classes en línia setmanals en directe des de qualsevol dispositiu.

Les classes mitjançant videoconferències possibiliten que alumne i professor interactuïn trencant qualsevol barrera de presencialitat. Totes les classes queden enregistrades i disponibles per a l’alumne 365 dies l’any.

Tutories on line

Tutories personalitzades.

A la Fundació Universitària Martí l’Humà el més important ets tu. Es prioritza el contacte directe amb el professorat a cada moment. A través del correu electrònic es podran sol·licitar les tutories necessàries, que es realitzaran sigui mitjançant trucada telefònica, mail o videoconferència.

Classes Magistrals

Masterclass

Classes Magistrals a càrrec dels millors especialistes en les diverses disciplines de l'àmbit de l’educació, la neurociència o la salut: Dr. José Antonio Pujante, Dr. Miquel Casas, Sr. Luis Darriba i Sr. Juan José Millán.

COL·LABORA:

Associació Catalana de Dislèxia.
Fundació Privada Autisme Guru

COMITÈ HONORÍFIC:

Padrins de la 1a promoció

Dr. José Antonio Pujante Conesa. Director de Relacions Internacionals i Cooperació del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Col·laborador de l’Organització Mundial de la Salut. Dr. Honoris causa per la Universitat Moctezuma de Mèxic.

Dr. Miquel Casas Brugué, Catedràtic de Psiquiatria de la Universitat Autònoma de Barcelona. Director del Programa Trastorns del Neuropsicodesenvolupament i Rendiment Escolar de l’Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona. Director del Programa Corp. de l’Institut Català de la Salut. President de l’Associació de Patologia Dual.

J. Antoni Ramos-Quiroga, MD, PhD. Cap del Servei de Psiquiatria de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. President de la Comissió d’Innovació del mateix hospital. Professor agregat de la UAB. Coordinador de l’assignatura de psiquiatria de la UAB. Investigador Principal del CIBERSAM.

Pla d’estudis del postgrau

800 hores 
Inici 2a edició: 12-09-2022.
Preu: 1.700 €

Mòdul 1

 1. Bases conceptuals i fonaments de la Neurociència Educativa. 3 ECTS.
 2. Neurociència aplicada a la comunicació no violenta. 3 ECTS.

Inici: 12-09-2022.

Mòdul 2

 1. Dificultats d’aprenentatge i trastorns del Neurodesenvolupament. 3 ECTS.
 2. Problemes de Conducta a l’aula. 3 ECTS.

Inici: 31-10-2022.

Mòdul 3

 1. Contextualització de Pedagogies Alternatives. 3 ECTS.
 2. Educació Emocional a l’aula. 3 ECTS.

Inici: 17-01-2023.

Mòdul 4

 1. Assetjament Escolar a l'etapa educativa. 3 ECTS.
 2. La mediació com a eina psicoeducativa. 3 ECTS.

Inici: 7-03-2023.

Mòdul 5

 1. La Neuroeducació aplicada a les TIC. 3 ECTS.
 2. Les TIC com a recurs a l'Atenció a la Diversitat. 3 ECTS.

Inici: 04-05-2023.

Mòdul 6

 1. Formació pràctica i certificació en la gestió a l'aula del coneixement de tot l'alumnat en el desenvolupament acadèmic, cognitiu i conductual. 1 ECTS.
 2. Pràctiques amb l'eina digital DIDE per identificar les necessitats de cada alumne. 1 ECTS.

Inici: a determinar

Claustre de professors

Opinió dels alumnes

Vols més informació?

Truca'ns al telèfon: +34 663 754 103 o envia'ns les teves dades i et respondrem tot seguit.

Col·laboradors

Image
Image
Image